usb ye işletim sistemi kurma windows 7 8 10
WinToUSB, usb belleğe windows kurmanızı sağlar. Windows 7, windows 8, windows 8.1 veya windows 10 gibi işletim sistemlerini kolaylıkla usb belleğinize kurabilir ve kullanabilirsiniz. İşletim sistemine ait iso dosyası veya dvd medyasını kullanarak usb'den çalışan windows elde edebilirsiniz. Programı kullanırken tek dikkat edilmesi gereken USB 3.0 bir bellek kullanmak. USB 2.0 bellekler bu yapı için oldukça yavaş kalacaktır. Yavaşlığı göze alıyorsanız elbette usb 2.0 özelliği usb'de kullanabilirsiniz. Türkçe dahil olmak üzere çoklu dil desteği mevcut.
WinToUSB, usb belleğe windows kurmanızı sağlar. Windows 7, windows 8, windows 8.1 veya windows 10 gibi işletim sistemlerini kolaylıkla usb belleğinize kurabilir ve kullanabilirsiniz. İşletim sistemine ait iso dosyası veya dvd medyasını kullanarak usb'den çalışan windows elde edebilirsiniz. Programı kullanırken tek dikkat edilmesi gereken USB 3.0 bir bellek kullanmak. USB 2.0 bellekler bu yapı için oldukça yavaş kalacaktır. Yavaşlığı göze alıyorsanız elbette usb 2.0 özelliği usb'de kullanabilirsiniz. Türkçe dahil olmak üzere çoklu dil desteği mevcut.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
[/font]Programı Windows xp ve sonrası çıkan sistemlere kurup kullanabilirsiniz. Program ile windows 7 ve sonrası çıkan işletim sistemlerini usb bellek ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Belirttiğim gibi imkanlar dahilinde usb 3.0 destekli bir bellek kullanırsanız çok daha iyi verim alırsınız. Ek olarak windows 7 sürücü yapısı itibarı ile usb 3.0 portlarda sıkıntı çıkarabiliyor. Usb 2.0 noktasından bağlamanız öneriliyor. Bu nedenle Windows 10 / 8.1 / 8 gibi sistemlerin kullanılması öneriliyor.
Programın Tüm Özellikleri
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.